Fadøl til julefrokosten 2018 - billigere end du tror

Julen nærmer sig og dermed også sæsonen for julefrokoster. Står du og skal holde en julefrokost, så lad det blive en fantastisk en af slagsen med fadøl fra Depot Esbjerg – det er billigere end du tror.

Vi klarer levering, opsætning, returtagning og så refunderer vi uåbnede fustager. Kort sagt kan vi sørge for alle dine drikkevarer til julefrokosten - så behøver du kun fokusere på gæsterne og at der er sild, æg og risalamande nok.

Stort udvalg af juleøl på fad

Hos os finder du de kendte juleøl som Royal X-mas fadøl, Tuborg Julebryg fadøl mfl. men også flere forskellige mindre mærker. Ud over vores specielle julefadøl, har vi et stort udvalg af almindelige fadøl, herunder også specialøl - se mere under fadøl

Juleøl adskiller sig i generelle termer ved at være brygget specielt til den kolde juletid - juleøl har altså normalt en kraftige smag, som passer godt til den lidt rigere julemad. Den mørke kraftige øl går godt til både det store kolde bord eller til det varme julemåltid med and, flæskesteg eller hvad du nu spiser til jul.
Julebryg er ofte krydret med en række krydderier herunder kanel, vanilje, appelsinskal, nelliker mm., som giver den karakteristiske smag af jul.

Billig fadøl til julefrokosten

Vi har nogle af Danmarks skarpeste priser på fadøl også når det kommer til juleøl. Du kan se priser på vores fadøl her på siden, eller du kan se vores fulde udvalg af fadøl på vores produktside for fadøl.
OBS: Ved køb af Julebryg fustager er anlægget gratis!

Husk (gratis) fadølsanlæg

Er der ikke et fadølsanlæg i lokalet, hvor julefesten skal holdes, så skal du huske at bestille fadølsanlæg, ved køb af julebryg fustager er fadølsanlægget gratis. Vi har mange anlæg og også i forskellige størrelser som passer til fester af enhver størrelse.

Se vores udvalg under fadølsanlæg.

Levering eller hent selv

Vi kan levere fadøl direkte til lokalet hvor julefrokosten afholdes, eller du kan vælge at afhente hos os. Lejer du også et fadølsanlæg, sørger vi for at sætte det korrekt op når vi leverer - så er du klar til fest uden stress.

Betaling og returnering

Hos os betaler du ikke før efter festen, så kan vi nemlig modregne evt. returvarer i din pris - udbrudte fustager tager vi nemlig retur. Vi rådgiver gerne om hvor mange fustager og haner du evt. skal bruge til din fest, ring blot til os eller tag et kig på vores fadølsberegner.

Øl, vand og spiritus

Skal der serveres andre drikkevarer end fadøl til jeres julefrokost så klarer vi også det.
Tag evt. et kig på vores sider under produkter, eller tag fat i os for at høre om mulighederne.
OBS: Vi tager uåbnede spiritus flasker retur uden gebyr